Waarom AVG Naleving Cruciaal Is Voor Jouw Bedrijf

Recentelijk heeft de Autoriteit Persoonsgegevens (AP) Uber een boete van maar liefst 2,9 miljoen euro opgelegd wegens het onrechtmatig doorgeven van gegevens van chauffeurs naar de Verenigde Staten. Dit incident benadrukt nogmaals het belang van een strikte naleving van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) voor elk bedrijf.

De boete die Uber ontving, illustreert de ernstige gevolgen die kunnen voortvloeien uit het overtreden van privacyregels. Voor bedrijven betekent dit dat het naleven van de AVG geen optie is, maar een absolute noodzaak. Of het nu gaat om kleine ondernemingen of grote multinationals, de bescherming van persoonsgegevens moet altijd voorop staan.

Bij Privacy Zeker begrijpen we hoe complex en tijdrovend AVG-compliance kan zijn. Daarom bieden wij een gratis AVG en Privacy Check aan voor ondernemers. Deze check helpt je te identificeren waar je bedrijf mogelijk risico loopt en welke maatregelen je kunt nemen om compliant te blijven.

Vraag nu jouw gratis AVG en Privacy Check aan bij Privacy Zeker en zorg ervoor dat jouw bedrijf beschermd is tegen mogelijke boetes en reputatieschade.

Gratis AVG en Privacy Check aanvragen