Cyberverzekering

Verzeker je bedrijf tegen de gevolgen van cybercriminaliteit.

Heb jij je bedrijf al verzekerd tegen de gevolgen van cybercriminaliteit?

Hacking, systeeminbraak, verloren data, cyberaanvallen, het kan jou als ondernemer ook overkomen. Sterker nog, cybercriminaliteit is één van de snelst groeiende vormen van criminaliteit. Ook zzp’ers en MKB-ondernemers zijn vaak het slachtoffer van cybercriminaliteit. Uit onderzoek blijkt dat internetcriminelen in 2018 bij ruim de helft (52%) van de kleine bedrijven hebben geprobeerd geld of gegevens buit te maken. Een gehackte website kan je reputatie schaden en systeemuitval kan jouw bedrijf verstoren.

Een cyberverzekering is dus geen overbodige luxe. Met een cyberverzekering verzeker je je bedrijf tegen de gevolgen van cybercrime en hacking. Bovendien krijg je snelle en doelgerichte dienstverlening van security professionals na dataverlies, hacking of cyberaanvallen. Zij helpen je bijvoorbeeld databases en websites te herstellen, belanghebbenden te informeren en de schade te beperken.

Krijg 50% korting op eigen risico met Privacy Zeker certificaat

Door middel van het certificaat van Privacy Zeker kunnen ondernemers aan klanten, medewerkers en leveranciers aantonen dat ze alle stappen hebt doorlopen om aan de AVG te kunnen voldoen en dat ze goed omgaan met persoonsgegevens. Het risico dat er iets misgaat is dankzij het Privacy Zeker certificaat aanzienlijk lager. En dat is niet onopgemerkt gebleven bij verzekeraars. Hoe lager het risico, hoe voordeliger de voorwaarden van een verzekering kunnen zijn. Daarom krijgen ondernemers met een Privacy Zeker certificaat een korting van 50% op het eigen risico van een cyberverzekering.

Meer weten over het Privacy Zeker Certificaat?

Let op: enkel het certificaat van Privacy Zeker wordt erkend door de verzekeraar, andere certificaten niet.

 

 

 

 

Meer over Privacy Zeker

Privacy Zeker helpt MKB-ondernemers en zzp’ers om te kunnen voldoen aan de privacywetgeving. Vanaf € 29 per maand.