AVG en beveiliging check

Let op! Per 1 Juli 2021 is de nieuwe Opt-in wetgeving van kracht en mag je niet zomaar zonder toestemming acquisitie plegen.

Databeveiliging is een belangrijk thema binnen de AVG. Voldoet jouw bedrijf al aan alle eisen die de AVG stelt, zowel op juridisch als technisch gebied? Twijfel je of je alles wel goed geregeld hebt? Of heb je eigenlijk geen idee?

Doe nu de AVG en beveiliging check, gratis en geheel vrijblijvend.

Gratis AVG en beveiliging check

Tijdens een telefonische afspraak met één van onze privacy-experts kom je erachter of jouw bedrijf al AVG-proof is of aan welke punten je nog aandacht moet besteden, zowel op juridisch als op technisch vlak. In slechts 10 minuten weet je waar je aan toe bent. De AVG en beveiliging check is geheel vrijblijvend.

Let op! De nieuwe Opt-In wetgeving is vanaf 1 Juli van kracht.

Vanaf 1 juli 2021  mag u niet meer commercieel gebeld worden of bellen zonder toestemming. Om deze reden is het zeer belangrijk dat je alle documenten en processen inzake persoonsgegevens op orde hebt. Meer weten vraag de scan aan.

Vul je gegevens in en laat ons weten wanneer wij je kunnen bellen. Wij gebruiken je gegevens alleen om de belafspraak te bevestigen en contact met je op te nemen.

 

 

Meteen aan de slag?

Wil je meteen aan de slag om je organisatie AVG-proof te maken? Kies je abonnement en word Privacy Zeker.