BeProtected

Met BeProtected maak je je bedrijf cyberveilig. 

MKB kwetsbaar voor cybercriminaliteit

Veel mkb-ondernemers denken dat hun bedrijf niet interessant is voor cybercriminelen, maar niets is minder waar. Maar liefst 50% van de mkb-bedrijven heeft te maken gehad met een vorm van cyberincidenten. Dit is vooral te wijten aan onvoldoende bewustzijn en beveiliging. Voor veel ondernemers is cyberbeveiliging een lastig vraagstuk. Uit onderzoek blijkt dat mkb-ondernemers de cyberrisico’s onderschatten of denken goed beschermd te zijn. Ook leggen veel ondernemers de verantwoordelijkheid voor cybersecurity bij de ICT-dienstverlener. Weet jij welke beveiligingsmaatregelen je moet treffen om veilig te kunnen werken?

Veilig werken: thuis, op kantoor en onderweg

Heb jij als ondernemer advies en hulp nodig op het gebied van cyberveiligheid? Privacy Zeker is partner van BeProtected: dé plek voor alle beveiligingsproducten die je als ondernemer nodig hebt om jouw medewerkers veilig te laten werken: thuis, op kantoor en onderweg. Daarnaast is BeProtected adviseur en expert op het gebied van cyberveiligheid en veilig werken.

Bij BeProtected stel je zelf je abonnement samen met de beveiligingsproducten die je nodig hebt. Of je kiest voor één van de kant-en-klare pakketten en profiteert van een interessante korting! BeProtected heeft verschillende pakketten samengesteld, speciaal voor de ZZP’er en MKB’er. 

Korting voor Privacy Zeker klanten

 Ben jij klant van Privacy Zeker? Dan ontvang je korting op BeProtected! Wanneer je kiest voor een pakket, krijg je als klant van Privacy Zeker 10% korting op de eerste 12 maanden van je abonnement op BeProtected. Neem voor de speciale kortingscode contact op met Privacy Zeker.

BeProtected

Waarom BeProtected?

One stop shop

BeProtected is dé one stop shop voor alle beveiligingsproducten die je als ondernemer nodig hebt. Dit scheelt een hoop zoekwerk, en dus tijd, voor ondernemers.

Advies en hulp van experts

Heb jij vragen over veilig werken? BeProtected is adviseur en expert op het gebied van cyberveiligheid en veilig werken en legt het je uit in duidelijke taal.

Geïnteresseerd?

Wil jij veilig werken? En ben je benieuwd wat de beveiligingsproducten van BeProtected voor je kunnen betekenen? Ga naar de website van BeProtected en neem contact op.