Voordelen abonnement

Ontdek de extra voordelen die je krijgt als onderdeel van je Privacy Zeker abonnement.

Veilig omgaan met persoonsgegevens

Met een abonnement op Privacy Zeker krijg je tools, documenten en begeleiding om aan de AVG te kunnen voldoen. Daarnaast profiteer je van een aantal extra voordelen, als onderdeel van je abonnement. Alles om zo veilig mogelijk om te gaan met persoonsgegevens.

Korting op veilig e-mailen

Het versturen van bestanden met gevoelige data moet op een veilige manier gebeuren om te voorkomen dat deze bestanden bij de verkeerde ontvanger terecht komen.

Als onderdeel van je Privacy Zeker abonnement krijg je daarom korting op een Skotty bedrijfsaccount om veilig te e-mailen en bestanden te delen.

Klik hier voor meer informatie.

 

Zakelijke nieuwsbrieven

Veel mensen gebruiken nieuwsbrievenprogramma’s met servers buiten de EU. Privacy Zeker werkt samen met het Nederlandse bedrijf Laposta. Laposta voldoet volledig aan de Europese richtlijnen voor de beveiliging van persoonsgegevens.

Als klant van Privacy Zeker krijg je een gratis Laposta account om veilig en gemakkelijk zakelijke nieuwsbrieven te versturen.

Veilig werken: thuis, op kantoor en onderweg?

Met de beveiligingsproducten van BeProtected zorg je dat jouw medewerkers veilig kunnen werken. Je stelt zelf je abonnement samen met de beveiligingsproducten die je nodig hebt. Of je kiest voor één van de kant-en-klare pakketten en profiteert van een interessante korting!

Cyberverzekering

Hacking, systeeminbraak, verloren data, cyberaanvallen; het kan jou als ondernemer ook overkomen. Met een cyberverzekering verzeker je je bedrijf tegen de gevolgen van cybercriminaliteit.

Privacy Zeker heeft voor jou geregeld dat je met een Privacy Zeker certificaat 50% korting krijgt op het eigen risico van een cyberverzekering.

 

WORD PRIVACY ZEKER

Voldoet jouw onderneming al aan de AVG? Privacy Zeker helpt zzp’ers en MKB-ondernemers om te kunnen voldoen aan de privacywetgeving. Eenvoudig en betaalbaar. Vanaf € 19 per maand.