partners

Privacy Zeker is de grootste een meest uitgebreide AVG/ Privacy specialist van Nederland en bedient samen met haar partners ruim 120.000 MKB-ondernemers en zzp’ers om op een eenvoudige en betaalbare manier te kunnen voldoen aan de privacywetgeving / AVG. Partners zijn o.a. Overheid, brancheverenigingen, verzekeraars, belangenbehartigers, cybersecurity en vele andere organisaties. Bovendien is Privacy Zeker AVG-kennispartner van de Kamer van Koophandel, ABN AMRO, en PZO (Platform Zelfstandig Ondernemers) 

Daarnaast ondersteund Privacy Zeker ZOCollectief. ZOCollectief is het enige 100% transparante ledenvoordeel voor ondernemers met exclusieve aanbiedingen en gratis belangenbehartiging via PZO.

Samen met ZOCollectief streven wij voor onafhankelijk belangenbehartiging en transparante diensten, voorwaarden en tarieven voor zelfstandig ondernemers. Ook de diensten van Privacy Zeker zijn te vinden via dit platform

Korting op de dienstverlening

Ben jij MKB-ondernemer of zzp’er en lid van een branche- of beroepsvereniging die samenwerkt met Privacy Zeker. Of ben jij klant bij een bedrijf dat samenwerkt met Privacy Zeker? Goed nieuws, want dan krijg jij korting op de dienstverlening van Privacy Zeker. Kijk op de site van de vereniging of het bedrijf voor de kortingscode en gebruik deze code tijdens het bestelproces in onze Store om de korting te activeren. 

Vraag hier een gratis AVG check aan!

Met deze check krijg je alles te hore over de  AVG, privacy en cybersecurity voor je bedrijf 

Overzicht van partners van Privacy Zeker

Privacy Zeker treedt op als AVG-kennispartner voor een groot aantal branche- en beroepsverenigingen. Ook andere bedrijven zijn partner van Privacy Zeker. Hieronder een selectie van de partners van Privacy Zeker.

Aon_Partner Privacy Zeker_website

Ook partner worden?

Wil jij de dienstverlening van Privacy Zeker tegen een gereduceerd tarief aanbieden aan jouw leden of klanten? Bekijk hier wat de voordelen zijn van een partnership met Privacy Zeker.