Privacy Zeker is een Legal Tech organisatie met gespecialiseerde en gecertificeerde (CIPP/E en CIPM) medewerkers op het vlak van online privacy en legal en partner van het centrum informatiebeveiliging en privacybescherming.

Privacy Zeker is opgericht vanuit de overtuiging dat voldoen aan wetgeving niet duur en moeilijk hoeft te zijn. Voor veel MKB ondernemers is het inschakelen van een advocaat voor de nieuwe privacywetgeving onnodig duur. Zelf doen is vaak geen optie en brengt veel risico’s met zich mee.

Wij hebben een tool ontwikkeld waarmee jij als MKB ondernemer met onze hulp en advies op een simpele en betaalbare manier kunt voldoen aan de privacywetgeving.

Ook voor brancheorganisaties zijn wij de partner op het gebied van privacywetgeving. Samen werken we aan privacybeleid en de implementatie daarvan via het Privacy Zeker certificaat.

 

Wanneer je klant bent geworden krijgt je direct toegang tot de scan. Deze gebruiken wij om inzicht te krijgen in je organisatie zodat wij de juiste aanbevelingen kunnen doen. Als deze scan compleet is kun je direct een telefonische afspraak met een van onze juristen plannen die alles nog een keer met je bespreekt.Binnen dit gesprek worden ook de aanbevelingen uit de scan doorgenomen zodat je weet waar je aan toe bent. 

Hierna richten wij je online dashboard in met alle documenten en tools die je nodig hebt om te voldoen aan de privacywet. Zijn er toch nog vragen? De gratis helpdesk is altijd beschikbaar!