Privacy Zeker is de AVG-specialist voor ZZP en MKB

Natuurlijk wil je goed omgaan met de gegevens van je klanten en medewerkers. Maar weet jij precies welke stappen je moet nemen om te voldoen aan de privacywetgeving? Veel ondernemers hebben geen tijd om zich te verdiepen in de AVG. Bovendien is de wetgeving soms ingewikkeld en ontoegankelijk of beschik je niet over de juiste juridische kennis. Privacy Zeker is AVG-specialist en biedt ondernemers alle tools en begeleiding om te voldoen aan de wetgeving.

Privacy Zeker abonnement

De meest gekozen oplossing voor ZZP en MKB. Met deze totaaloplossing krijg je toegang tot het online programma van Privacy Zeker. Daarnaast stellen wij de benodigde documenten voor je op en mag je onbeperkt gebruik maken van de helpdesk.

 

Privacy e-learning

Bijna iedereen krijgt in zijn werk namelijk te maken met privacy en persoonsgegevens. Het is van belang om je medewerkers te trainen op het gebied van privacy. Zo creëer je privacy-bewustzijn binnen jouw organisatie.

 

Functionaris Gegevensbescherming

Voor sommige organisaties is het aanstellen van een Functionaris Gegevensbescherming (FG) verplicht. Privacy Zeker kan de taak van FG voor jouw organisatie uitvoeren, zo bespaar je kosten en administratieve lasten.

 

Privacy Zeker Start

Wil jij een AVG-startpakket waarmee je kennis kan maken met de dienstverlening van Privacy Zeker? Kies dan voor Privacy Zeker Start. Je krijgt toegang tot een gedeelte van de dienstverlening van Privacy Zeker.

 

Cyberverzekering

Hacking, systeeminbraak, verloren data, cyberaanvallen, het kan jou als ondernemer ook overkomen. Met een cyberverzekering verzeker je je bedrijf tegen de gevolgen van cybercriminaliteit. Privacy Zeker werkt samen met verschillende verzekeraars en met een Privacy Zeker certificaat ontvang je 50% korting op het eigen risico van een cyberverzekering.  

 

Extra voordelen

Als klant van Privacy Zeker profiteer je van een aantal extra voordelen, als onderdeel van je abonnement. Gratis veilig e-mailen, nieuwsbrieven versturen en korting op het eigen risico van een cyberverzekering. Alles om zo veilig mogelijk om te gaan met persoonsgegevens.

 

Keuze gemaakt?

Meld je aan en wij helpen je om jouw bedrijf AVG-proof te maken. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op.