Datalek, cybercrime ,privacywetgeving beveiligen van persoonsgegevens. er is veel te regelen voor ondernemers.naast de wetgeving is er altijd het gevaar van cybercrime, dataverlies en onzorgvuldig handelen van personeel. Natuurlijk is er adequate beveiliging nodig voor je organisatie. Maar wat doe je wanneer je er echt iets aan de hand is?

Gratis cyberverzekering voor ZZP

AVG, Privacy Zeker Certificaat en Cyberverzekering voor 19,- per maand 

Met de diensten van Privacy Zeker ben je verzekerd van alles wat je nodig hebt om te voldoen aan de AVG. Ondersteunen wij je bij datalekken en staat onze helpdesk altijd voor je klaar. Met het Privacy Certificaat krijg je korting op het eigen risico bij een cyberverzekering van onze partners en laat je aan je klanten zien dat je goed en veilig omgaat met persoonsgegevens.

Riskeer geen boete en zorg ervoor dat je ook na een incident verder kan zonder problemen

Vraag hier een gratis AVG check aan!

Met deze check krijg je alles te hore over de  AVG, privacy en cybersecurity voor je bedrijf