Privacy Zeker biedt zzp’ers vanaf vandaag (1 maart 2022) een gratis cyberverzekering binnen het Privacy Zeker ZZP abonnement.

Sinds 2016 is Privacy Zeker actief voor het MKB en zelfstandig ondernemers met privacy- en AVG diensten. Om onze klanten extra voordeel en zekerheid te bieden wordt vanaf vandaag ook een cyberverzekering opgenomen in het bestaande pakket. De cyberverzekering bij het Privacy Zeker ZZP abonnement via verzekeringspartner Easeley geeft ondernemers een sterke basis cyberverzekering in combinatie met de dienstverlening van Privacy Zeker.

 

Bestel AVG pakket met gratis cyberverzekering

AVG, Privacy Zeker Certificaat en Cyberverzekering voor 19,- per maand

Privacy first

Wanneer je een cyberverzekering gaat afsluiten is het logisch dat je eerst goed de privacywetgeving op orde krijgt. Op deze manier weet je precies welke beveiligingsmaatregelen je moet nemen en kun je het Privacy Zeker certificaat gaan voeren. Het certificaat geeft vervolgens extra voordelen bij de cyberverzekering die gratis kan worden afgesloten voor alle bestaande en nieuwe Privacy Zeker abonnees met een maandelijks ZZP abonnement.

Wat is een cyberverzekering?
De cyberverzekering verzekert, naast de aansprakelijkheid van je onderneming voor door derden geleden schade (inclusief daaruit voortvloeiende gevolgschade), tevens de eigen kosten naar aanleiding van digitale risico’s. Deze risico’s kunnen bestaan uit het verloren gaan van gegevens door hacking, maar ook verlies of diefstal van bijvoorbeeld laptops, tablets of usb-sticks.

Dekking cyberverzekering

  • aansprakelijkheid voor door derden geleden schades;
  • verdedigings- en verweerkosten voor de aansprakelijkheid bij tekortkoming van goed beheer van privacydata en andere digitale risico’s;
  • onderzoekskosten;
  • kosten voor public relations consultancy ter bescherming van het imago;
  • klantnotificatiekosten;
  • kredietbewakingskosten;
  • boetes die door de overheid worden opgelegd (mits wettelijk toegestaan);
  • reconstructiekosten van de data;
  • cyberdiefstal, ransomware;
  • bedrijfsstilstand als gevolg van digitale risico’s (optioneel).

Privacy Zeker Certificaat

Abonnees van Privacy Zeker kunnen met het Privacy certificaat aantonen dat zij de wetgeving op orde hebben. De combinatie met de cyberverzekering geeft extra bescherming en voordeel.