Als professional en ondernemer wil je uiteraard voldoen aan de AVG regelgeving en wil je naast de juridische zaken ook op een heel eenvoudige manier de technische maatregelen nemen om persoonsgegevens te beschermen. Want het versturen van berichten en bestanden met vertrouwelijke informatie moet echt op een veilige manier gebeuren. Daarmee zorg je voor volledig vertrouwen en ben je er zeker van dat deze bestanden niet bij de verkeerde ontvanger terecht komen. Hiermee maak je van “privacy” jouw verkoopargument. Want het gaat tegenwoordig nog vaak mis: bij maar liefst 63% van de datalekken die in 2018 zijn gemeld, gaat het om persoonsgegevens die aan een verkeerde ontvanger zijn gestuurd. Dat risico is voor Privacy Zeker klanten vanaf vandaag verleden tijd. Door de unieke samenwerking tussen Privacy Zeker en Skotty krijgen alle Privacy Zeker klanten een Skotty bedrijfsaccount als onderdeel van hun abonnement. Skotty maakt absoluut veilige zakelijke communicatie voor iedereen toegankelijk. Het Skotty bedrijfsaccount is exclusief samengesteld voor klanten van Privacy Zeker zodat zij te allen tijde veilig kunnen e-mailen en bestanden kunnen delen.

 

Veilig communiceren met Skotty, zonder dat andere meegluren

Skotty laat ieder bedrijf écht veilig mailen en bestanden delen, zonder dat anderen meegluren! Alle gesprekken en gedeelde bestanden zijn namelijk beveiligd met end-to-end encryptie. Dit betekent dat alleen de verzender en de bedoelde ontvanger toegang hebben tot de gesprekken. Dat maakt Skotty uniek en daarmee geven we voor iedereen de mogelijkheid om op een eenvoudige manier veilig te communiceren. Het is zelfs mogelijk berichten terug te trekken nadat ze verstuurd zijn. Skotty werkt op ieder apparaat, dus er is geen software-installatie nodig. Door met Skotty te werken ben je als ondernemer verzekerd van absolute veiligheid en privacy wat e-mailen en het delen van bestanden betreft en voldoe je aan de eisen die de AVG hieraan stelt.

 

Inhoud van het exclusieve Skotty/Privacy Zeker account

▪ 50 GB opslagruimte

▪ End-to-end encryptie

▪ Two-factor authenticatie

▪ Groepsgesprekken

▪ Terugtrekken berichten

▪ AVG – Proof – incl. verwerkersovereenkomst

▪ Onbeperkt berichten delen

▪ Geen beperking in bestandsformaat

▪ Online-support gedurende kantoortijden

 

 

Als klant van Privacy Zeker krijg je als onderdeel van je abonnement een gratis Skotty bedrijfsaccount. Kijk hier voor meer informatie over het Privacy Zeker abonnement.