We kondigen een strategische samenwerking aan met HR tech dienstverlener HeadFirst Group. Het doel? Het vergroten van bewustzijn, kennis en naleving van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) onder zelfstandige professionals. Samen creëren we een veiligere en meer compliant werkomgeving, voor zowel de zelfstandig professionals als voor de opdrachtgever die hen inhuren.

Kor de Boer, CCO van Privacy Zeker, benadrukt de urgentie van deze samenwerking. In een tijd waarin strikte gegevensbescherming steeds essentiëler wordt door technologische integratie en cyberdreigingen, is het van cruciaal belang dat zowel zelfstandige professionals uitgerust zijn met de juiste kennis en tools om te voldoen aan de AVG.

Growth & Innovation Manager bij HeadFirst Group, Luuk van den Bosch, vult aan: “In onze voortdurende toewijding aan innovatie en het voldoen aan de veranderende behoeften van Zelfstandig Professionals, breiden we ons dienstenaanbod uit met een gratis AVG-check, aangeboden door onze partner Privacy Zeker. Deze service is ontworpen om je snel inzicht te geven in je AVG-status en te zorgen voor gemoedsrust. Zo kun je je blijven concentreren op wat echt belangrijk is: jouw bedrijf. Samen met innoverende partners als Privacy Zeker blijven we ons inzetten om onze diensten te innoveren en te optimaliseren, zodat je altijd een stap voor bent in compliance en bedrijfsvoering”