Samen met onze partner ABN AMRO helpen wij ondernemers met Cyber, Privacy en wetgeving. Om deze reden brengen wij regelmatig artikelen uit en bieden wij de klanten van ABN AMRO het gratis Privacy Start pakket aan.

Naast ontzorging bij de AVG en Privacy kunnen onze klanten ook het Privacy Certificaat halen wat weer extra voordelen geeft voor de organisatie.

Beter omgaan met privacy: 5 tips voor ondernemers

Privacy 5 tips

Geen onbekende usb-sticks in je computer stoppen en niet klikken op gekke linkjes. De meeste ondernemers weten ondertussen wel dat ze zich daarmee online veiliger bewegen. Maar extra aandacht besteden aan privacy kan geen kwaad, vindt Kor de Boer, commercieel directeur bij Privacy Zeker. Elke seconde is er ergens een datalek. Om meer aandacht te besteden aan privacy is het op 28 januari Privacy Day.

Lees het hele artikel op ABN AMRO verzekeringen