Samen met onze verzekerings partner ABN AMRO helpen wij ondernemers met zaken die te maken hebben met Privacy, AVG en Cybersecurity in combinatie met verzekeringen. Cybercrime wordt steeds heviger en de premies van cyber verzekeringen stijgen. Door te voldoen aan bepaalde (wettelijke) voorwaarden kun je zelf veel in de hand houden. In het artikel geven we tips en raden we je vooral aan je gezond verstand te gebruiken.

Voorkomen is beter dan genezen. Binnen het verzekeringsland is dit cliché absoluut de waarheid. Investeer daarom in de opleiding van uw werknemers, voldoe aan de wetgeving en verzamel alleen data wanneer dit echt nodig is. Met de juiste preventiemaatregelen loopt uw onderneming minder risico, betaalt u minder premie en heeft u minder kosten bij een incident. Dat maakt het uw investering meer dan waard.

Link naar het hele artikel op ABN AMRO Hogere premies voor cyberverzekeringen: voorkom hoge kosten 

 

.