Met trots kondigen wij aan dat Privacy Zeker het nieuwe Platform ZO Collectief ondersteunt. Met de ondersteuning van Zo Collectief geven organisaties aan dat zij transparante en eerlijke belangenbehartiging voor ondernemers belangrijk vinden.

 

Zo Collectief

Transparante en eerlijke dienstverlening voor ondernemers.inclusief lidmaatschap van PZO. Je betaald bij Zo Collectief geen abonnement of lidmaatschap. Het is en blijft gratis voor leden. Alle producten zijn door ZO Collectief geselecteerd met het belang van de ondernemer voorop, ze zijn relevant en de aanbiedingen zijn exclusief. Je vindt dus nergens anders dezelfde aanbieding terug.

Daarnaast heeft ZO Collectief een exclusieve samenwerking met PZO (Platform Zelfstandige Ondernemers) de enige 100% onafhankelijke belangenbehartiger van Nederland. Bedrijven die zijn aangesloten bij ZO Collectief dragen direct bij aan de Belangen behartiging van ondernemers.

Meld je direct gratis aan op Zo Collectief