AVG Proof reparatie van computers, laptops en telefoons.

Wanneer je een probleem hebt met je computer, laptop of telefoon wil je natuurlijk dat je snel weer aan de slag kan. Als ondernemer ben je volgens de AVG (Privacy Wetgeving) hoofdverantwoordelijk voor de persoonsgegevens van je relaties, je moet er dus niet aan denken dat er belangrijke gegevens onbedoeld verloren gaan of in handen vallen van de verkeerde mensen. Om deze reden werkt onze partner Fixers uitsluitend met AVG Proof reparateurs.

  • Reparatie van alle merken
  • Gratis pick-up & return voor alle Apple reparaties
  • Reparatie in onze service points of gratis opsturen
  • Vaak al dezelfde dag gerepareerd
  • Al onze repair technicians zijn AVG gecertificeerd

Over Fixers

Fixers heeft momenteel 11 Service Points, een Business Centre in Nieuw-Vennep en is snel groeiend naar een landelijk dekkend netwerk. Fixers staat voor kwaliteit, snelheid, betrouwbaarheid en klanttevredenheid. Fixers voert reparaties uit voor zowel consumenten als zakelijke klanten en repareert alle merken.
Je wilt dat medewerkers altijd bereikbaar zijn voor klanten, collega’s en partners. Het hoort bij de business. Defecte apparaten zorgen er voor dat ze hun werk niet kunnen uitvoeren en onbereikbaar zijn. Daarom bieden we je als zakelijke klant een uitstekende service waar je op kunt vertrouwen. Zodat je medewerkers snel weer aan de slag kunnen.

Meer weten?

www.fixers.nl

Alles over de AVG weten?