Veel mkb-ondernemers denken dat hun bedrijf niet interessant is voor cybercriminelen, maar niets is minder waar. Maar liefst 50% van de mkb-bedrijven heeft te maken gehad met een vorm van cyberincidenten. Dit is vooral te wijten aan onvoldoende bewustzijn en beveiliging. Voor veel ondernemers is cyberbeveiliging een lastig vraagstuk. Uit onderzoek blijkt dat mkb-ondernemers de cyberrisico’s onderschatten of denken goed beschermd te zijn. Ook leggen veel ondernemers de verantwoordelijkheid voor cybersecurity bij de ICT-dienstverlener. Weet jij welke beveiligingsmaatregelen je moet treffen om veilig te kunnen werken?

 

BeProtected maakt Nederland cyberveilig

Heb jij als ondernemer advies en hulp nodig op het gebied van cyberveiligheid? Privacy Zeker is partner van BeProtected: dé plek voor alle beveiligingsproducten die je als ondernemer nodig hebt om jouw medewerkers veilig te laten werken: thuis, op kantoor en onderweg. Daarnaast is BeProtected adviseur en expert op het gebied van cyberveiligheid en veilig werken.

Bij BeProtected stel je zelf je abonnement samen met de beveiligingsproducten die je nodig hebt. Of je kiest voor één van de kant-en-klare pakketten en profiteert van een interessante korting! BeProtected heeft verschillende pakketten samengesteld, speciaal voor de ZZP’er en MKB’er.

Kor de Boer, commercieel directeur van Privacy Zeker:

‘Beveiliging en de AVG gaan hand in hand. Volgens de AVG moeten organisaties ‘passende technische en organisatorische maatregelen’ nemen om gegevens te beveiligen. Daarom ook het partnership tussen Privacy Zeker en BeProtected. BeProtected is de one stop shop voor alle beveiligingsproducten die je als ondernemer nodig hebt. Dit scheelt een hoop zoekwerk, en dus tijd, voor ondernemers.’

 

 

Veilig werken: thuis, op kantoor en onderweg?

Met de beveiligingsproducten van BeProtected zorg je dat jouw medewerkers veilig kunnen werken. Je stelt zelf je abonnement samen met de beveiligingsproducten die je nodig hebt. Of je kiest voor één van de kant-en-klare pakketten en profiteert van een interessante korting! 

Beveiligingsproducten

Op dit moment biedt BeProtected de onderstaande beveiligingsproducten aan. Er worden nog meer producten toegevoegd.

Veilig internetten met GOOSE VPN

Met het Virtual Private Network (VPN) van GOOSE VPN kun je veilig internetten.

Beveiligd videobellen met WeSeeDo

Beveiligd videobellen via WeSeeDo, waarbij je privacy gewaarborgd is.

Veilig e-mailen met Skotty

Skotty versleutelt je bestanden en berichten, zodat je veilig kunt e-mailen en bestanden delen.

Wachtwoordmanager van Keeper​

Beheer en beveilig al je wachtwoorden eenvoudig met Keeper.

SAM Cyber Alarm van SecureMe2

Het SAM Cyber Alarm van SecureMe2 scant 24×7 je netwerk op kwaadaardig gedrag.

ID-check en bedrijfscheck van DataChecker

DataChecker neemt het identificatie- en verificatieproces eenvoudig en veilig uit handen.

 

Meer weten?

Ben je benieuwd naar de abonnementen van BeProtected? Ga dan snel naar de website van BeProtected.