‘Hoe kan ik veilig thuiswerken tijdens de coronacrisis?’ Het is een vraag die veel van onze klanten bezighoudt. Veel professionals moeten nu opzoek naar een alternatief voor het fysieke consult of face-to-face gesprek zoals ze dat normaal met hun klanten of cliënten hebben. Beeldbellen is een oplossing, maar hoe kan je dit op een veilige manier doen om te voorkomen dat gegevens van klanten of cliënten in verkeerde handen vallen?

 

Autoriteit Persoonsgegevens: wees voorzichtig met consumentenapps

De Autoriteit Persoonsgegevens attendeert mensen erop om voorzichtig te zijn met het gebruik van (video)chatdiensten. De privacywaakhond waarschuwt voor de privacyrisico’s bij het bespreken van persoonsgegevens via consumentenapps als FaceTime, Skype of Signal en wijst op het belang van beveiligde opties om te beeldbellen of chatten.

 

Beveiligd beeldbellen met WeSeeDo

Privacy Zeker adviseert professionals die willen beeldbellen om WeSeeDo te gebruiken. Hiermee kan je op afstand gemakkelijk en veilig gesprekken voeren, waarbij jouw privacy en die van je klanten of cliënten gewaarborgd is. WeSeeDo slaat namelijk geen data op en staat alleen op Nederlandse servers. Beeldbellen met WeSeeDo is AVG-proof en voldoet aan de ISO 27001 en NEN 7510.

 

Gemakkelijk in gebruik

WeSeeDo werkt voor de ontvangende partij op iedere moderne browser, het enige dat nodig is, is een microfoon en camera. De klant/cliënt hoeft niets te installeren. Via de uitnodigingsmail neemt de cliënt plaats in de digitale wachtkamer en de gebruiker kan het gesprek direct starten.

 

Start nu met AVG-proof beeldbellen

Wil jij ook AVG-proof beeldbellen met WeSeeDo? Neem dan telefonisch contact op met Privacy Zeker en wij helpen je verder. Wanneer je je via Privacy Zeker aanmeldt voor WeSeeDo zijn de kosten voor WeSeeDo € 15 per maand (excl. BTW).

 

Wil je gebruikmaken van WeSeeDo? Neem nu contact met ons op via 020 – 261 79 80.