AMSTERDAM – Brancheorganisatie ZZP Nederland, verzekeraar Hiscox, netwerkbeveiligingsspecialist SecureMe2 en veilige e-mailspecialist ZIVVER verbinden zich aan het privacycertificaat van AVG-dienstverlener Privacy Zeker. Met dit certificaat tonen organisaties aan dat ze alle stappen hebben doorlopen om aan de privacywetgeving te voldoen, waardoor de risico’s rondom datalekken en cybercrime aanzienlijk verminderen.

 

Aangesloten partners onderschrijven ambitie om Nederland (cyber)veiliger te maken

Alle organisaties in Nederland moeten voldoen aan de strenge privacywetgeving. Databeveiliging is een belangrijk thema binnen de AVG. Organisaties moeten beveiligingsmaatregelen nemen zodat er op een veilige manier wordt omgegaan met data en persoonsgegevens. Om deze reden verbinden de geselecteerde partners zich aan het Privacy Zeker certificaat. De ambitie van Privacy Zeker om Nederland (cyber)veiliger te maken wordt onderschreven door de aangesloten partners. Ook andere verzekeraars, brancheorganisaties en partners kunnen zich aansluiten.

 

“Het wordt steeds belangrijker dat bedrijven kunnen laten zien dat ze veilig omgaan met persoonsgegevens en kunnen aantonen dat ze privacy serieus nemen. Het certificaat en de ondersteuning van verschillende organisaties draagt daar aan bij”, aldus Kor de Boer, commercieel directeur van Privacy Zeker.

 

Voordelen certificaat

Wanneer een organisatie een geldig Privacy Zeker certificaat heeft levert dit verschillende voordelen op, zoals korting op het eigen risico van een cyberverzekering, beveiligde e-mail en netwerkbeveiliging. Zo beloont verzekeraar Hiscox organisaties in het bezit van een geldig Privacy Zeker certificaat met een korting van 50% op het eigen risico van een cyberverzekering.

 

Privacy Zeker treedt op als AVG-kennispartner voor een groot aantal branche- en beroepsverenigingen en bedrijven. Wil jij de dienstverlening van Privacy Zeker tegen een gereduceerd tarief aanbieden aan jouw leden of klanten? Bekijk hier wat de voordelen zijn van een partnership met Privacy Zeker.