Vandaag is het de Dag van de Ondernemer. Deze dag is door MKB-Nederland in het leven geroepen om het ondernemerschap te vieren en ondernemers te bedanken en in het zonnetje te zetten. Ondernemers zijn namelijk van grote waarde voor ons land. Ze creëren groei, banen en welvaart. Om ondernemer te zijn heb je durf en doorzettingsvermogen nodig.

 

Cadeautje voor ondernemers

Sluit vandaag je abonnement op Privacy Zeker af en ontvang 15% korting op het eerste jaar van de dienstverlening. Deze korting geldt alleen vandaag, op de Dag van de Ondernemer. Maak in het bestelproces gebruik van de kortingscode dvdo2019.

Meer informatie over de dienstverlening van Privacy Zeker vind je hier. Of sluit direct je abonnement af in de Store

 

Dit is ondernemen in Nederland

Wat weet jij over de ruim 1,5 miljoen ondernemers in Nederland?

Bekijk de infographic.