Voor de zorgsector is het beschermen van patiëntgegevens en de privacy van patiënten van onschatbare waarde. Helaas gaat het nog vaak mis in de zorg en vinden er veel datalekken plaats. Dat een foutje snel gemaakt is, bleek onlangs toen een achtergelaten boodschappenlijstje in een winkelwagentje geschreven bleek te zijn op patiëntendossiers.

 

Onze partner Networking4all organiseert op 21 november 2019 het informatieve event ‘Hoe bescherm je de zorg?’. Tijdens dit event komen zorgprofessionals en security specialisten in Den Haag bij elkaar om tijdens lezingen en informele gesprekken meer te leren over online veiligheid.

 

Ben jij werkzaam in de zorg en wil je weten hoe je patiëntgegevens beter kunt beschermen? Of ben je een security specialist die benieuwd is met welke securityvraagstukken de zorg zoal te maken krijgt? Meld je dan aan voor dit gratis event in Den Haag!

 

Hoe bescherm je de zorg?

Datum: 21 november 2019

Locatie: HNK Den Haag

 

Programma:

16:00 – 16:30 Inloop

16:30 Welkomstwoord en presentatie Frank Leest

17:00 Presentatie Theo Hooghiemstra

17:40 Presentatie Maria Genova

18:15 Napraten onder het genot van een hapje en drankje

 

Aanmelden?

Heb je interesse in dit gratis event? Dan kun je je hier aanmelden.

 

Networking4all is partner van Privacy Zeker. Privacy Zeker treedt op als AVG-kennispartner voor een groot aantal branche- en beroepsverenigingen en bedrijven. Wil jij de dienstverlening van Privacy Zeker tegen een gereduceerd tarief aanbieden aan jouw leden of klanten? Bekijk hier wat de voordelen zijn van een partnership met Privacy Zeker.