Communiceren via e-mail is snel en makkelijk. Maar hoe veilig is e-mail als je privacygevoelige gegevens wil delen? Bijvoorbeeld een vertrouwelijk dossier, klantgegevens, een patiëntendossier, een ledenlijst of financiële gegevens. Een foutje is zo gemaakt en komt vaak door menselijk handelen, bijvoorbeeld door een typefout in het e-mailadres of het selecteren van een verkeerde geadresseerde. Wanneer je een e-mail met daarin persoonsgegevens verstuurd naar de verkeerde ontvanger is dit een datalek. En dat dit vaak misgaat blijkt wel uit de cijfers: bij maar liefst 63% van de datalekken die in 2018 zijn gemeld, gaat het om persoonsgegevens die aan een verkeerde ontvanger zijn gestuurd.

 

Gratis beveiligd e-mailen voor Privacy Zeker klanten

Dat risico is voor Privacy Zeker klanten nu verleden tijd. Klanten van Privacy Zeker krijgen namelijk een gratis Skotty bedrijfsaccount (t.w.v. € 48) als onderdeel van hun Privacy Zeker abonnement. Het Skotty bedrijfsaccount is exclusief samengesteld voor klanten van Privacy Zeker zodat zij veilig kunnen e-mailen en bestanden kunnen delen.

 

Veilig communiceren met Skotty, zonder dat andere meegluren

Met Skotty kan je écht veilig mailen en bestanden delen, zonder dat anderen meegluren! Alle gesprekken en gedeelde bestanden zijn namelijk beveiligd met end-to-end encryptie. Dit betekent dat alleen de verzender en de bedoelde ontvanger toegang hebben tot de gesprekken. Het is zelfs mogelijk berichten terug te trekken nadat ze verstuurd zijn. Skotty werkt op ieder apparaat, dus er is geen software-installatie nodig. Door met Skotty te werken ben je als ondernemer verzekerd van absolute veiligheid en privacy wat e-mailen en het delen van bestanden betreft en voldoe je aan de eisen die de AVG hieraan stelt.

 

Inhoud van het exclusieve Skotty/Privacy Zeker account:

 

▪ 50 GB opslagruimte

▪ End-to-end encryptie

▪ Two-factor authenticatie

▪ Groepsgesprekken

▪ Terugtrekken berichten

▪ AVG – Proof – incl. verwerkersovereenkomst

▪ Onbeperkt berichten delen

▪ Geen beperking in bestandsformaat

▪ Online-support gedurende kantoortijden

 

 

Ben jij klant van Privacy Zeker en wil je gebruik maken van je gratis Skotty bedrijfsaccount om veilig te e-mailen en bestanden te delen? Vraag de link aan via helpdesk@privacyzeker.nl

 

Met een abonnement op Privacy Zeker krijg je tools, documenten en begeleiding om aan de AVG te kunnen voldoen. Daarnaast profiteer je van een aantal extra voordelen als onderdeel van je abonnement. Onder andere gratis veilig e-mailen, zakelijke nieuwsbrieven en korting op het eigen risico van een cyberverzekering. Alles om zo veilig mogelijk om te gaan met persoonsgegevens. Word ook Privacy Zeker. Klik op de button voor meer informatie.