Sinds kort zijn Privacy Zeker en Networking4all een samenwerking aangegaan. Door de krachten te bundelen zorgen beide bedrijven ervoor dat ondernemers gegevens én websites veilig houden. 

 

Cyber security specialist

Networking4all is een bedrijf dat zich onder andere bezighoudt met de uitgifte van SSL certificaten. Deze certificaten garanderen een veilige uitwisseling van gegevens tussen servers. Daarnaast biedt Networking4all ook diensten aan waarmee ondernemers en bedrijven hun kennis van cybersecurity vergroten. 

 

Awareness training en meer

Er is de laatste tijd veel nieuws geweest over datalekken, onder andere in de zorg. Er zijn fikse boetes uitgeschreven en iemand verloor zelfs zijn baan omdat documenten met persoonsgegevens werden gebruikt als boodschappenlijstje. Onhandig? Zeker. Maar belangrijker is om te werken aan kennis. Als je niet weet hoe je moet omgaan met gevoelige informatie, hoe kun je deze dan beschermen? En daar werkt Networking4all graag aan mee. Niet alleen met awareness trainingen, of het hacken van je website zodat je weet waar de zwakke punten zitten. 

 

Ga het gesprek aan met Networking4all

Networking4all organiseert ook een gratis evenement voor professionals in de zorg. Op donderdag 21 november zal in Den Haag het eerste event ‘Hoe bescherm je de zorg?’ plaatsvinden. Tijdens informatieve lezingen vertellen de sprekers meer over zwakke plekken bij databeveiliging en hoe deze aan te pakken. Meer lezen over het evenement en inschrijven kan op de speciale pagina

 

Over Networking4all

Dit bedrijf bestaat uit 25 gedreven medewerkers die zich elke dag inzetten voor een veilige online omgeving. De (ethische) hackers leggen op verzoek zwakke punten op de website bloot en Networking4all informeert uitgebreid over de oplossingen hiervoor. Ga voor meer informatie naar networking4all.com en neem bij vragen contact op via +31 (0)20 788 10 30.