Op donderdag 17 oktober om 15:00 uur organiseert onze partner New Media 2Day het security netwerkevenement: Veilig werken met Microsoft 365.

Locatie: 

Pand Noord
Meeuwenlaan 98
1021 JL Amsterdam-Noord 

Deur open vanaf 14:30 uur

 

Verontrustende berichten domineren het nieuws: 

‘Ruim 400 miljoen telefoonnummers op straat via Facebook’
‘Provincie Overijssel sluit webmail voor medewerkers na phishing-aanval’
‘Zorginstelling Parnassia lekt e-mailadressen van ‘patiënten met autisme’
‘Patiëntgegevens Haga-ziekenhuis gevonden in winkelkarretje supermarkt 

 

…. Vier koppen in één oogopslag op NU.nl als je zoekt op het onderwerp “datalekZo dicht bij huis en het kan écht elke organisatie overkomen! Want een ongeluk zit nu eenmaal in een klein hoekje. Maar hoe kan zoiets nu gebeuren? Is digitale veiligheid (security) écht zo ingewikkeld? Gaat de innovatie te snel? Zien we door de bomen het bos niet meer? 

 

Veiligheidsbeleid

Wie zijn organisatie wil beschermen krijgt met heel veel facetten van veiligheid te maken. Een securitybeleid geeft overzicht en duidelijkheid over wie toegang heeft tot systemen, accounts en documenten, maar een goed beleid kost veel tijd en kan zelfs een enorme belasting zijn voor diegene die met deze taak belast is. Wellicht is er binnen jouw organisatie wel al het een en ander geregeld, maar is dit afdoende? En hoe vinden jullie de weg hierinWie is er verantwoordelijk? 

 

En dan?

Natuurlijk zijn wij nieuwsgierig naar het antwoord op deze vragen, maar vraag jezelf eens af of het niet beter kan. Of sterker nog, of jullie digitale veiligheid niet beter zou moeten? Want ja, wat doe je als een boze medewerker bestanden verwijdert, als er een phishing-mail wordt geopend, of een mail met gevoelige informatie per ongeluk bij de verkeerde persoon terecht komt.

 

New Media 2Day vertelt je hoe!

Op al deze vragen gaat New Media 2Day antwoord geven. Je krijgt handige tips en voorbeelden over hoe het beter zou kunnen (en moeten)! Zorg dat je erbij bent op donderdag 17 oktober om 15:00 uur bij New Media 2Day in Pand Noord te Amsterdam.

 

Een klein tipje van de sluier wat we allemaal gaan bespreken; 

  • Veiligheidsbeleid
  • Hoe je veilig kunt werken met Microsoft 365
  • Veilig mail lezen, beantwoorden en doorsturen 
  • Wat als ‘gewoon’ verzenden niet veilig genoeg is?
  • Wat is Multi Factor Authenticatie
  • Een veilig wachtwoordbeleid 
  • Office 365 Cloud App Security 
  • Bescherming tegen schadelijke bijlagen en bestanden
  • Beter voorkomen dan genezen, maar wat als je toch ‘geïnfecteerd’ bent?   
  • …. En nog veel meer…

 

Aanmelden

Wil je erbij zijn op donderdag 17 oktober? Meld je dan aan via het aanmeldformulier op de site van New Media 2Day.

Mocht dat niet lukken, dan kan je altijd een mailtje sturen naar marketing@nm2d.nl