Hacking, systeeminbraak, verloren data, cyberaanvallen, het kan jou als ondernemer ook overkomen. Uit onderzoek blijkt dat internetcriminelen in 2018 bij ruim de helft (52%) van de kleine bedrijven hebben geprobeerd geld of gegevens buit te maken. Een gehackte website kan je reputatie schaden en systeemuitval kan jouw bedrijf verstoren. Een cyberverzekering is dus geen overbodige luxe.

 

Sluit nu online je cyberverzekering af

Sinds vandaag is het mogelijk om via Dataverzekering.nl (onderdeel van T&W Tilburg) online je cyberverzekering af te sluiten: snel en eenvoudig. Binnen enkele minuten is het geregeld en is je bedrijf verzekerd tegen de gevolgen van cybercrime en hacking. Bovendien krijg je snelle en doelgerichte dienstverlening van security professionals na dataverlies, hacking of cyberaanvallen. Zij helpen je bijvoorbeeld databases en websites te herstellen, belanghebbenden te informeren en de schade te beperken.

 

50% korting op eigen risico met Privacy Zeker certificaat

Met het certificaat van Privacy Zeker kunnen ondernemers aan klanten, medewerkers en leveranciers aantonen dat ze alle stappen hebt doorlopen om aan de AVG te kunnen voldoen en dat ze goed omgaan met persoonsgegevens. Het risico dat er iets misgaat is dankzij het Privacy Zeker certificaat aanzienlijk lager. En dat is niet onopgemerkt gebleven bij verzekeraars. Hoe lager het risico, hoe voordeliger de voorwaarden van een verzekering kunnen zijn. Met een Privacy Zeker certificaat krijgen ondernemers daarom een korting van 50% op het eigen risico van een cyberverzekering, via dataverzekering.nl.

 

 

Sluit nu je cyberverzekering af via https://www.dataverzekering.nl/

Meer informatie over Privacy Zeker? Kijk hier: https://privacyzeker.nl/