Cybercriminaliteit is een groeiend probleem. Ook voor zelfstandig ondernemers. Uit onderzoek van Alert Online blijkt dat cybercriminelen in 2018 bij ruim de helft (52%) van de kleine bedrijven geprobeerd hebben geld of gegevens buit te maken. Maar wat kun je als ondernemer doen om je te wapenen tegen cybercriminaliteit? Een firewall of anti-virusscanner is niet voldoende.

Cybersecurity

Op woensdag 17 april organiseert PZO een kennislunch over cybersecurity. Privacy Zeker zal samen met haar partner SecureMe2 spreken tijdens dit evenement. Tijdens deze bijeenkomst kom je meer te weten over de (cyber)bedreigingen. Wat kan er gebeuren en wat betekent dit voor je bedrijf? Wanneer je het slachtoffer wordt van cybercriminaliteit kan dit grote financiële gevolgen hebben. Voorkomen is belangrijker dan genezen. Daarom wordt er tijdens de kennislunch vooral aandacht besteed aan de beveiligingsmaatregelen die je kan nemen om cybercriminelen buiten de deur te houden.

Wanneer? Woensdag 17 april 2019

Hoe laat? Start om 12.00 uur

Waar? Flexizone Vianen, De Limiet 15

Kosten? Gratis voor leden van PZO en Flexizone

 

Niet-leden betalen een kleine bijdrage van €10,- (excl btw). Uiteraard bieden wij een smakelijke lunch aan. Nodig je collega-ondernemer hierbij ook uit.

 

Aanmelden?

Je kunt je aanmelden via onderstaande link:

 

Aanmelden

Over PZO

Platform Zelfstandige Ondernemers is in 2002 opgericht om de zzp’er een stem te geven. Met de jaren is het laten horen van die stem alleen maar belangrijker geworden. Naast de belangenbehartiging is PZO er ook om hun leden te ondersteunen in ondernemerschap. Dat doen ze door onafhankelijke informatie te geven over bijvoorbeeld het afdekken van risico’s, zoals arbeidsongeschiktheid of aansprakelijkheid. Daarnaast zorgt PZO voor ledenvoordelen, zoals kortingen en workshops.