Ondernemerschap en het nemen van risico’s zijn onlosmakelijk aan elkaar verbonden. Veel bedrijven voldoen nog niet aan de nieuwe privacywet (AVG) en dit brengt de nodige risico’s met zich mee. Daarom is Privacy Zeker AVG-kennispartner van Risico’s in Beeld: hét online risicomanagement-platform voor de zakelijke markt, powered by ABN AMRO Verzekeringen.

Dit platform helpt ondernemers hun risico’s te managen en de bedrijfscontinuïteit te waarborgen, door risico-en preventie-informatie te bundelen. Risico’s in Beeld is dus het startpunt voor ondernemers die zoeken naar risico-informatie voor hun bedrijf.

 

 

 

 

Schade voorkomen of beperken

In de praktijk blijkt dat veel ondernemers zich niet – of onvoldoende – bewust zijn van het belang van goed risicomanagement. Schade die voorkomen of beperkt had kunnen worden, is dan een dubbele tegenslag. De meeste ondernemers denken nog wel aan voor de hand liggende risico’s als brand, inbraak of ziekteverzuim, maar ook zaken als (cyber)fraude, stroomstoringen en pesten op het werk zijn serieuze risico’s voor de continuïteit van uw bedrijf.

 

AVG-kennispartner

Privacy Zeker is AVG-kennispartner van Risico’s in Beeld. Zodoende delen wij onze kennis over alle facetten van de privacywetgeving en wat bedrijven moeten regelen om AVG-compliant te zijn. Bedrijven die niet voldoen aan de privacywetgeving riskeren een flinke boete; tot € 20 miljoen of 4% van de wereldwijde jaaromzet. Als ondernemer zit je hier natuurlijk niet op te wachten, dus zorg daarom dat je je privacyzaken goed op orde hebt. Met de hulp van Privacy Zeker kun je voldoen aan de privacywetgeving, eenvoudig en betaalbaar, vanaf € 175 per jaar.

 

Binnenkort kan je het eerste AVG-artikel verwachten op Risico’s in Beeld.

 

Nu alvast een kijkje nemen? Ga naar https://www.risicosinbeeld.nl/