Veel zzp’ers voldoen nog niet de privacywet (AVG). Niet uit onwil, maar omdat veel ondernemers niet weten hoe en waar ze moeten beginnen. Om daar verandering in te brengen biedt Privacy Zeker de abonnees van ZZP Nederland nu gratis toegang tot Privacy Zeker Start: het AVG-startpakket voor ondernemers.

 

ZZP Nederland is de grootste onafhankelijke ondernemersorganisatie voor zzp’ers in Nederland en werkt samen met Privacy Zeker op het gebied van de privacywetgeving.

Privacy Zeker Start

Bewustwording is de eerste stap om de privacyzaken op orde te krijgen. Met Privacy Zeker Start krijg je de zeer praktische e-learning ‘privacy op de werkplek’. Daarnaast krijg je een gratis privacy check, privacy updates en toegang tot jouw eigen datalekregister, plus ondersteuning van privacy-experts in het geval van een datalek.

Ben je geen abonnee van ZZP Nederland en wil je toch gebruik maken van Privacy Zeker Start? Dat kan! Privacy Zeker Start is los verkrijgbaar in onze Store, klik hier.

Natuurlijk kun je ook kiezen voor de volledige dienstverlening van Privacy Zeker, kijk dan hier.