Privacy e-learning

Een privacybeleid is niks waard als er door de medewerkers niet naar gehandeld wordt. Daarom is het van belang dat medewerkers zich bewust worden van privacy. Weten ze wat privacy betekent in hun dagelijkse werkzaamheden en hoe ze met persoonsgegevens om moeten gaan? En wat te doen in geval van een datalek? Voldoen aan de AVG en medewerkers trainen is geen eenmalige exercitie, de wetgeving verandert namelijk ook. Een voorbeeld hiervan is de nieuwe e-privacyverordening die zich richt op de bescherming van persoonsgegevens in elektronische communicatie.

Bewustwording in de organisatie is de eerste stap om de privacyzaken binnen je organisatie op orde te krijgen en te houden. Het trainen van je medewerkers rondom privacy is essentieel. Daarom heeft Privacy Zeker privacy e-learning modules ontwikkeld voor alle medewerkers. Voorkom boetes en datalekken.

Zorg voor een privacybewuste organisatie:

 

Meer weten over Privacy Zeker en de e-learning module? Neem contact met ons op.