zzp-event Succesvol OndernemenPrivacy Zeker als AVG-expert op KvK-event voor zzp’ers: ‘Succesvol ondernemen’

De Kamer van Koophandel organiseert op 27 november, in samenwerking met de gemeente Rotterdam, het ZZP-event ‘Succesvol ondernemen’. Privacy Zeker zal als AVG-expert aanwezig zijn tijdens deze avond om zzp’ers te adviseren rondom de privacywetgeving.

ZZP-event: Succesvol ondernemen

Heb jij de privacy van jouw klanten goed beschermd in het kader van de AVG? Zoek je nieuwe manieren om klanten te vinden en te binden? Of wil je samenwerken en brainstormen met andere zzp’ers? Als zzp’er werk je bewust alleen. Toch is het prettig om contact te hebben met andere ondernemers. Je wilt toch leren van elkaar, inspiratie opdoen en je netwerk uitbreiden?

Mis het zzp-event Succesvol Ondernemen in Rotterdam op 27 november niet en meld je direct aan.

De avond start met een plenaire presentatie en een inspirerende lezing over ‘Hoe vind ik mijn klanten?’. Daarna start het keuzeprogramma, die uit 2 ronden bestaat. Per ronde kies je voor een workshop of ga je samen met andere zzp’ers en een expert (o.a. accountant/jurist/belastingdienst/betrokken partners) in gesprek over onderwerpen als klanten vinden en binden, AVG/fraude, samenwerken en netwerken.

Tussen de programmaronden door en na afloop is er voldoende gelegenheid om contact te leggen met collega-zzp’ers.

 

Interesse? Meld je hier direct aan:

https://www.kvk.nl/evenementen/zzp-event-succesvol-ondernemen/461697/ 

Wat: ZZP-event: Succesvol Ondernemen

Wanneer: 27 november, 18:30 – 22:30 uur

Locatie: OnderNemerSplein Rotterdam, Blaak 40, 3011 TA Rotterdam

Toegang: gratis

 

Meer informatie over Privacy Zeker vind je hier.