Voor alle ondernemers in Nederland: 10% korting op Privacy Zeker

Dag van de OndernemerEr bestaat voor alles een aparte dag: Secretaressedag, Vaderdag en zelfs Nationale Krokettendag. Maar er was nog geen ‘Dag van de Ondernemer’. Vandaar dat MKB-Nederland elke derde vrijdag van november uitgeroepen tot ‘Dag van de Ondernemer’. Dit jaar vieren we dat op 16 november. Vandaag dus.

 

Ondernemers: bedankt!

We vieren ondernemerschap en bedanken alle ondernemers in Nederland voor hun lef en doorzettingsvermogen. Want ondernemen gaat vaak met ups en downs en kent veel risico’s. Bovendien zorgen ondernemers voor groei, werkgelegenheid en welvaart. Dat verdient dus een pluim!

 

Cadeautje van Privacy Zeker

Privacy Zeker helpt ondernemers om te kunnen voldoen aan de AVG, op een eenvoudige en betaalbare manier, zodat de ondernemers zich kunnen focussen op waar zij goed in zijn: ondernemen. Op de Dag van de Ondernemer geven we ondernemers 10% korting op het eerste jaar van onze dienstverlening. Ga naar onze store en maak gebruik van kortingscode DVDO2018 in het bestelproces. Je korting wordt dan automatisch verrekend. Let op: deze korting geldt alleen vandaag (16 november).

 

Wil je meer informatie over Privacy Zeker? Kijk dan hier. 

Meer informatie over de Dag van de Ondernemer vind je hier.