Dankzij Privacy Zeker certificaat 50% korting op eigen risico cyberverzekering

Hiscox cyberclearMet het Privacy Zeker certificaat kun je aan je klanten, medewerkers en leveranciers aantonen dat je alle stappen hebt doorlopen om aan de AVG te kunnen voldoen en dat je goed omgaat met persoonsgegevens. Jouw privacyzaken zijn dus goed geregeld. Het risico dat er iets mis gaat is dankzij het Privacy Zeker certificaat aanzienlijk lager. En dat is niet onopgemerkt gebleven bij verzekeraars. ZZP Nederland Verzekeringen en verzekeringsmaatschappij Hiscox belonen daarom mensen met het certificaat met een korting van 50% op het eigen risico van een cyberverzekering.

Wat houdt de CyberClear verzekering van Hiscox in?

Heb jij wel eens gedacht aan de risico’s van cybercrime voor jouw bedrijf? Een gehackte website kan je reputatie schaden en systeemuitval kan jouw bedrijf verstoren of zelfs platleggen. Een CyberClear verzekering van Hiscox is daarom geen overbodige luxe. CyberClear by Hiscox dekt deze risico’s volledig af en biedt snelle en doelgerichte dienstverlening na dataverlies, hacking of cyberaanvallen. Je krijgt assistentie van ervaren security- en privacyprofessionals, met wereldwijd bereik en uitgebreide expertise, die werken volgens een gedegen incident response-plan. Zij helpen je bijvoorbeeld databases en websites te herstellen, belanghebbenden te informeren en de schade te beperken.

Kortingen

50% korting op eigen risico 
Ondernemers met het Privacy Zeker certificaat die via ZZP Nederland Verzekeringen een CyberClear verzekering afsluiten, ontvangen 50% korting op het eigen risico. Het eigen risico gaat daarmee van €1000,- naar € 500,-.

5% korting premiekorting
Op de via ZZP Nederland Verzekeringen afgesloten polissen is ook nog eens 5% korting op de genoemde premies van toepassing voor abonnees van ZZP Nederland.

Wat is er precies gedekt?

Wil je weten wat er precies gedekt is? Of de verzekering gelijk afsluiten?

Kijk dan op deze site: https://www.zzp-nederland.nl/verzekering/cyberverzekering/cyberverzekering