Kom 18 oktober naar het KvK-event speciaal voor zzp’ers: ‘Succesvol ondernemen in de zorg’

De Kamer van Koophandel organiseert op 18 oktober, in samenwerking met de gemeente Rotterdam, het ZZP-event ‘Succesvol ondernemen in de zorg’. Privacy Zeker zal als AVG-expert aanwezig zijn tijdens deze dag om zzp’ers te adviseren rondom de privacywetgeving.

zzp-event succesvol ondernemen in de zorgZZP-event: Succesvol ondernemen in de zorg

Heb jij de privacy van jouw zorgklanten goed beschermd in het kader van de AVG? Zoek je nieuwe manieren om klanten te vinden en te binden? Of wil je samenwerken en brainstormen met andere zzp’ers? Als zzp’er werk je bewust alleen. Toch is het prettig om contact te hebben met andere ondernemers. Je wilt toch leren van elkaar, inspiratie opdoen en je netwerk uitbreiden?

We starten met een sessie over veranderingen en nieuwe kansen voor jou als zzp’er in de zorg. Daarna bepaal je je eigen programma. In 2 ronden kies je voor deelname aan een workshop of je schuift aan bij een experttafel over verschillende onderwerpen zoals AVG, geldzaken, wetten en regels of klanten vinden en binden.

 

Mis het zzp-event ‘Succesvol ondernemen in de zorg’ op 18 oktober in Rotterdam niet en meld je direct aan.

Wat: ZZP-event ‘Succesvol Ondernemen in de Zorg’

Wanneer: 18 oktober

Waar: OnderNemerSplein Rotterdam, Blaak 40, 3011 TA  Rotterdam

Toegang: gratis

 

Meer informatie over Privacy Zeker vind je hier.