Kom 6 oktober naar het KvK-event speciaal voor zzp’ers: ‘Succesvol ondernemen’

De Kamer van Koophandel organiseert op 6 oktober, in samenwerking met de gemeente Almere, het ZZP-event ‘Succesvol ondernemen’. Privacy Zeker zal als AVG-expert aanwezig zijn tijdens deze dag om zzp’ers te adviseren rondom de privacywetgeving.

 

zzp-event Succesvol Ondernemen

ZZP-event: Succesvol ondernemen

Heb jij de privacy van jouw klanten goed beschermd in het kader van de AVG? Zoek je nieuwe manieren om klanten te vinden en te binden? Of wil je samenwerken en brainstormen met andere zzp’ers? Als zzp’er werk je bewust alleen. Toch is het prettig om contact te hebben met andere ondernemers. Je wilt toch leren van elkaar, inspiratie opdoen en je netwerk uitbreiden?

Mis het zzp-event Succesvol Ondernemen in Almere op 6 oktober niet en meld je direct aan.

We starten met een inspirerend verhaal van ‘irritational speaker’ Arnon Barnes. Hij laat je kennismaken met verschillende manieren om klanten te vinden en te binden. Na zijn presentatie wil je meteen aan de slag. Daarna volgen 2 ronden waarbij je kunt kiezen uit deelname aan een workshop of  je schuift aan bij een experttafel over verschillende onderwerpen, zoals AVG/fraude en klanten vinden en binden.

Interesse? Meld je hier direct aan

Wat: ZZP-event: Succesvol Ondernemen

Wanneer: 6 oktober

Locatie: Gemeente Almere, Stadhuisplein 1, 1315 HR Almere

Toegang: gratis

 

Meer informatie over Privacy Zeker vind je hier.