Privacy Zeker CertificaatPrivacy Zeker certificaat biedt veel voordelen

Privacy Zeker helpt bedrijven op een betaalbare en toegankelijke manier te voldoen aan de privacywetgeving (AVG). Wanneer alle aanbevelingen zijn opgevolgd ontvang je als klant het Privacy Zeker certificaat. Met dit certificaat kun je aantonen dat je de stappen hebt doorlopen om te kunnen voldoen aan de AVG. Daarnaast biedt het Privacy Zeker certificaat nog meer voordelen.

 

Veiligheid voor je klant

Door het certificaat te laten zien op je website of in je ontvangstruimte laat je aan je klanten, medewerkers en leveranciers zien dat je je privacyzaken goed op orde hebt en dat je serieus omgaat met persoonsgegevens.

Marketing

Met het Privacy Zeker certificaat heb je een voorsprong op je concurrenten. Gebruik het certificaat als marketinginstrument; het is een krachtig middel om je te onderscheiden en vertrouwen te krijgen.

Minder risico

Omdat iedere medewerker een online privacy training kan volgen wordt de bewustwording rondom privacy gestimuleerd. Medewerkers zijn zich ervan bewust dat ze zorgvuldig omgaan met data en gevoelige informatie. Dus minder risico, op bijvoorbeeld datalekken.

Helpdesk

Als klant van Privacy Zeker kan je gebruik maken van onze helpdesk met privacy-experts. Verandert er iets in de privacywetgeving? Privacy Zeker houdt je op de hoogte over de consequenties die dat kan hebben voor jouw onderneming. Zo ben je altijd up to date.

 

Wil jij ook laten zien dat je goed omgaat met de persoonsgegevens van je klanten, leden en/of medewerkers en hun privacy serieus neemt?

Word dan nu Privacy Zeker