Het zal je niet zijn ontgaan, sinds mei 2018 is de nieuwe privacywet (AVG) van kracht. Door de komst van de AVG hebben bedrijven en hun medewerkers meer verantwoordelijkheden op het gebied van privacy. Omdat accountantskantoren met veel gevoelige data werken staat privacy natuurlijk hoog op de agenda. Maar ook voor de klanten van accountantskantoren is privacy een belangrijk onderwerp. Privacy Zeker helpt MKB-ondernemers en zzp’ers om te kunnen voldoen aan de AVG.

Partnerprogramma Privacy Zeker

De accountant als adviseur
Accountants krijgen een steeds bredere adviesfunctie. Het aanbieden van een breder portfolio kan accountants helpen om van toegevoegde waarde te blijven voor de klant. Privacy Zeker merkt dat steeds meer klanten van accountantskantoren vragen hebben op het gebied van privacy. Daarom is het partnerprogramma van Privacy Zeker nu toegankelijk voor accountantskantoren.

Partnerprogramma van Privacy Zeker
Wil jij je klanten meer service bieden? Word dan partner van Privacy Zeker. Als partner kun je de dienstverlening van Privacy Zeker tegen een gereduceerd tarief aanbieden aan jouw klanten en help je je klanten om AVG-proof te worden. Hoe werkt het? Bij het Basispakket krijg je een eigen partnercode, waarmee je klanten de korting kunnen activeren. Ook krijg je toegang tot een dashboard met daarop content. Deze content kan je gebruiken om je klanten te informeren over de privacywetgeving. Content wordt continue toegevoegd, maar denk aan een bericht voor in de nieuwsbrief of een infographic over wat te doen bij een datalek. In het Plus- en Premiumpakket vallen meer services, waaronder een privacy workshop voor je klanten of toegang tot de kennisbank.

 

Partner worden?

Vul hier het formulier in en Privacy Zeker neemt z.s.m. contact met je op.