Privacy Zeker

Wij begrijpen dat er veel op je afkomt en dat je liever bezig bent met ondernemen in plaats van alle administratieve zaken die bij de AVG komen kijken. Daarom helpt Privacy Zeker MKB-ondernemers en zzp’ers om te kunnen voldoen aan de privacywetgeving. Hoe? Door het combineren van juridische kennis, een slimme tool en een helpdesk. En met een abonnement afgestemd op jouw onderneming blijft Privacy Zeker altijd betaalbaar.

Bekijk hier de nieuwe demovideo:

 

Vanaf € 175 per jaar biedt Privacy Zeker alle tools en begeleiding om te voldoen aan de wetgeving:

  • Privacyreglement op maat

  • Model verwerkersovereenkomst

  • Cookieverklaring

  • Verwerkingsregister

  • Datalekregister

  • Ondersteuning bij datalekken

  • Helpdesk voor al je vragen

  • Privacy training voor alle medewerkers

  • Updates bij nieuwe privacywetgeving

  • Privacy Zeker certificaat

 

Totaaloplossing

Een ding staat vast; je moet voldoen aan de privacywetgeving. Maar wie kan je daarbij helpen?

Alles zelf doen is natuurlijk een optie, maar dit is een tijdrovende en risicovolle klus. Je kunt ook een advocaat inhuren. Dit is vaak erg duur en als je naderhand nog vragen hebt, krijg je weer een factuur. Dat tikt dus aardig aan.

Bij Privacy Zeker krijg je meer voor minder. Met een abonnement afgestemd op jouw onderneming blijft Privacy Zeker altijd betaalbaar. En je kunt altijd bij onze helpdesk terecht met je vragen. Daar sturen wij geen extra factuur voor.

Over ons

Wetgeving is vaak ingewikkeld en ontoegankelijk. Wij geloven dat het anders kan. Onze missie is dan ook: omdat het altijd makkelijker kan. Door het combineren van juridische kennis, een slimme tool en mensen helpen wij MKB-ondernemers en zzp’ers om te kunnen voldoen aan de privacywetgeving. Zo maken wij de wetgeving toegankelijker. En zo kan jij je focussen op waar je goed in bent: ondernemen.

Wij zijn no-nonsense en duidelijk. Onze helpdesk met privacy experts staat voor je klaar. Persoonlijk, toegankelijk en gewoon inclusief in je abonnementsprijs.

 

Heb jij je privacyzaken al op orde? Word Privacy Zeker

Vragen? Neem contact met ons op!