Cookies AVGMet de komst van de AVG / Privacywetgeving moeten ondernemers verschillende zaken regelen. Een van deze zaken is bijvoorbeeld een cookie verklaring op de website.

Vrijwel elke ondernemer komt in aanraking met persoonsgegevens en moet om die reden voldoen aan de AVG (Algemene verordening gegevensbescherming). om deze reden moeten bedrijven onder anderen een register bijhouden en een privacyreglement opstellen. Maar over het gebruik van cookies is nog veel onduidelijk

“Onze klanten geven vaak aan dat ze geen cookies gebruiken. Dit houdt niet in dat ze er ook niet zijn. Een vermelding naar Facebook, LinkedIn of bijvoorbeeld een kaart van Google op je website bevatten ook cookies. “ Aldus Kor de Boer CCO van Privacy Zeker.

Meer weten over de AVG? Maak een bel afspraak met een expert via Privacy Zeker

http://privacyzeker.nl/contact/gratis-privacy-check/