Samenwerking Privacy Zeker en het Ondernemerscollectief

 

 

Amsterdam21 juni, Legal Tech organisatie Privacy Zeker en het Ondernemerscollectief het Ondernemerscollectief zijn een samenwerking aangegaan voor haar leden inzake de nieuwe privacywetgeving. Privacy Zeker biedt leden van het Ondernemerscollectief alle tools en ondersteuning zodat zij op een eenvoudige en betaalbare manier kunnen voldoen aan de AVG / GDPR die in mei van dit jaar van kracht zal zijn.

Het Ondernemerscollectief bestaat uit ruim 18.000 leden. Het Ondernemerscollectief maakt zich op verschillende niveaus hard voor het zelfstandig ondernemerschap; in de politieke lobby, maar ook door ondersteuning te bieden in het optimaliseren en professionaliseren van de onderneming. Deze samenwerking past daar goed in. De nieuwe privacywetgeving is voor veel ondernemers een tijdrovende, ingewikkelde en daarmee kostbare zaak. Er gelden strikte regels voor het bijhouden van persoonsgegevens waar iedereen aan moet voldoen. Naast de begeleiding en ondersteuning ontvangen leden van het Ondernemerscollectief voordeel op de dienstverlening van Privacy Zeker.

Leden van het Ondernemerscollectief krijgen  direct korting op de dienstverlening van Privacy Zeker