Amsterdam 15 juni, Legal Tech organisatie Privacy Zeker en Zorgboerderijgids.nl zijn een samenwerking aangegaan voor de leden van Zorgboederijgids.nl inzake de nieuwe privacywetgeving. Privacy Zeker biedt leden van Zorgboerderijgids.nl alle tools en ondersteuning zodat zij op een eenvoudige en betaalbare manier kunnen voldoen aan de AVG / GDPR die in mei van dit jaar van kracht is gegaan.

Zorgboerderijgids.nl is een online platform voor het samenbrengen van zorgbehoevende en zorgboerderijen. Verder is er aanvullende informatie beschikbaar over wat voor zorg een zorgboerderij levert.
De nieuwe privacywetgeving is voor veel Zorgboerderijen een tijdrovende, ingewikkelde en daarmee kostbare zaak. Er gelden strikte regels voor het bijhouden van persoonsgegevens waar iedere zorgboerderij aan moet voldoen. Naast begeleiding en ondersteuning ontvangen deelnemers op Zorgboerderijgids.nl voordeel op de dienstverlening van Privacy Zeker.

 

http://privacyzeker.nl/samenwerking-zorgboerderijgids-nl/