Zivver Privacy Zeker

Legal Tech organisatie Privacy Zeker en ZIVVER zijn een samenwerking aangegaan voor klanten inzake de nieuwe privacywetgeving. Privacy Zeker biedt relaties van ZIVVER, in het bijzonder MKB-klanten met een omvang tot circa 50 medewerkers, alle tools en ondersteuning zodat zij op een eenvoudige en betaalbare manier kunnen voldoen aan de AVG / GDPR die in mei van dit jaar van kracht zal zijn.

ZIVVER helpt persoonsgegevens te beschermen bij gebruik van e-mail, chat of het versturen van grote bestanden. De software herkent (persoons-)gevoelige informatie, geeft zo nodig waarschuwingen en maakt versleuteld versturen naar iedere ontvanger eenvoudig. Wie toch een fout maakt, kan toegang tot het bericht intrekken en daarmee een datalek alsnog voorkomen. Met haar webapplicatie, Microsoft Office plug-in en mobiele app kunnen ondernemers altijd en overal veilig e-mailen, chatten en grote bestanden versturen.

Deze samenwerking past goed bij de huidige dienstverlening. De nieuwe privacywetgeving is voor veel ondernemers een tijdrovende, ingewikkelde en daarmee kostbare zaak. Er gelden strikte regels voor het bijhouden van persoonsgegevens waar iedereen aan moet voldoen. Privacy Zeker biedt concrete handvatten en advies op maat. Deze aanpak zorgt voor compliance tegen lage totale kosten. Klanten van ZIVVER ontvangen korting op de dienstverlening van Privacy Zeker.