Amsterdam 1 Maart, Legal Tech organisatie Privacy Zeker en Koeleman accountants & belastingadviseurs BV zijn een samenwerking aangegaan voor klanten inzake de nieuwe privacywetgeving. Privacy Zeker biedt relaties van Koeleman alle tools en ondersteuning zodat zij op een eenvoudige en betaalbare manier kunnen voldoen aan de AVG / GDPR die in mei van dit jaar van kracht zal zijn.

Koeleman Accountants

 

Koeleman accountants & belastingadviseurs BV is een middelgrote organisatie van accountants & belastingadviseurs. Thans zijn er 3 kantoren, in Het Gooi, in Amsterdam en in de Haagse regio. Deze samenwerking is een goede aanvulling op de dienstverlening. De nieuwe privacywetgeving is voor veel ondernemers een tijdrovende, ingewikkelde en daarmee kostbare zaak. Er gelden strikte regels voor het bijhouden van persoonsgegevens waar iedere ondernemer aan moet voldoen. Naast begeleiding en ondersteuning ontvangen klanten van Koeleman accountants & belastingadviseurs BV voordeel op de dienstverlening van Privacy Zeker.

 

http://privacyzeker.nl/samenwerking-koeleman-accountants/