Amsterdam 12 februari, Legal Tech organisatie Privacy Zeker en de vereniging Platform Zelfstandige Ondernemers (PZO) zijn een samenwerking aangegaan voor haar leden inzake de nieuwe privacywetgeving. Privacy Zeker biedt leden van PZO alle tools en ondersteuning zodat zij op een eenvoudige en betaalbare manier kunnen voldoen aan de AVG / GDPR die in mei van dit jaar van kracht zal zijn.

De vereniging Platform Zelfstandige Ondernemers bestaat sinds 2002. PZO maakt zich op verschillende niveaus hard voor het zelfstandig ondernemerschap; in de politieke lobby, maar ook door ondersteuning te bieden in het optimaliseren en professionaliseren van de onderneming. Deze samenwerking past daar goed in. De nieuwe privacywetgeving is voor veel ondernemers een tijdrovende, ingewikkelde en daarmee kostbare zaak. Er gelden strikte regels voor het bijhouden van persoonsgegevens waar iedereen aan moet voldoen. Naast de begeleiding en ondersteuning ontvangen leden van PZO voordeel op de dienstverlening van Privacy Zeker.

Leden van PZO krijgen met de code PZO2018 direct korting op de dienstverlening van Privacy Zeker