Privacy gaat iedereen wat aan!

Bent u al goed voorbereid op de nieuwe Europese privacywetgeving? Vanaf 25 mei 2018 geldt de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). Deze nieuwe wet geeft u als persoon meer privacyrechten. En u als organisatie meer verantwoordelijkheden. De Autoriteit Persoonsgegevens helpt u graag op weg. Want privacy gaat iedereen wat aan.

Autoriteit Persoonsgegevens

De Autoriteit Persoonsgegevens is gestart met een campagne om het bewustzijn van de nieuwe privacywetgeving te vergroten. Ondernemers kunnen zelf met deze informatie en richtlijnen aan de slag.

Voorbereiden

Voor veel ondernemers is wetgeving niet iets waar ze dagelijks mee bezig zijn, en dat is begrijpelijk. Maar toch is het belangrijk om actie te ondernemen. De nieuwe privacywet (AVG/GDPR) kan een behoorlijke impact hebben op je organisatie. Alles zelf inrichten is tijdrovend en risicovol, je weet immers niet of je het helemaal juist doet. Advocaten zijn onnodig duur en niets doen is dus echt geen optie!

Gelukkig kan het allemaal eenvoudig e betaal met de juiste tools, ondersteuning en helpdesk.

Meer weten?

Voor vragen over onze dienstverlening kun je naar www.privacyzeker.nl we staan je graag te woord.