Privacy Officer

Privacy Zeker groeit hard! Voor onze klanten zijn wij op zoek naar meerdere Privacy Officers.

Privacy Zeker is de nieuwste Legal Tech organisatie in Nederland die ondernemers op een betaalbare en eenvoudige wijze helpt met de nieuwe privacywetgeving. Met partnerships zoals MKB Servicedesk, ZZP Nederland en vele anderen delen wij kennis, geven wij trainingen en zorgen wij ervoor dat zoveel mogelijk ondernemers op een simpele en betaalbare manier kunnen voldoen aan de privacywetgeving. Naast deze dienstverlening heeft een deel van onze klanten behoefte aan meer begeleiding en advies; in de vorm van een Privacy Officer.

Wat ga je doen?

Als Privacy Officer ben jij voor onze opdrachtgevers sparring partner voor privacyvraagstukken, adviseert over de te nemen maatregelen en werkt met ons trainingsprogramma aan het privacybewustzijn van de werknemers. Een interessante rol waarbij je een concrete bijdrage levert aan het beheersen van privacyrisico’s. Je adviseert over het aanpassen van processen en systemen zodat de opdrachtgever kan voldoen aan de privacywetgeving.

Wie zoeken we?

Je bent een volwaardige gesprekspartner voor onze opdrachtgevers, resultaatgericht, kunt goed projectmatig werken en hebt:

  • Een afgeronde hbo- of wo-opleiding, bij voorkeur juridisch, ICT of aanverwant;
  • Drie tot vijf jaar (relevante) werkervaring op het gebied van privacy en gegevensbescherming;
  • Aantoonbare kennis van de Wbp, de meldplicht datalekken en de nieuwe privacywetgeving AVG;
  • Affiniteit met informatiebeveiliging;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Wat bieden wij?

In deze functie werk je op de locaties van onze opdrachtgevers, een functie waarin je veel verantwoordelijkheid krijgt en veel afwisseling door de verscheidenheid aan opdrachtgevers. Privacy Zeker biedt:

  • Uitdagende opdrachten die aansluiten bij jouw ervaring;
  • De ondersteuning van andere privacy experts vanuit Privacy Zeker;
  • Uitstekend salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • Opleidingen en trainingen passend bij jouw ervaring en ambities;
  • De keuze om bij ons in dienst te komen of via ons als Interim Privacy Officer te gaan werken.

Interesse?

Neem contact op met Kor de Boer op 020-2617980 of kor@privacyzeker.nl.