Privacywet voor het MKB

Kleine en middelgrote bedrijven zien met het oog op de nieuwe privacywetgeving de bui al hangen. Waar eerder noodgedwongen hoge kosten gemaakt moesten worden om de organisatie te beveiligen tegen cyber criminaliteit komen er nu ook nog de kosten bij om te voldoen aan de privacywetgeving.

Directeuren van MKB organisaties worden geconfronteerd met hoge kosten. Enerzijds om zich te beschermen en anderzijds om te voldoen aan de wetgeving. Daarnaast eisen consumenten dat bedrijven op een juiste wijze omgaan met persoonsgegevens.

Om te voldoen aan de privacywetgeving zijn er voldoende opties.

Privacy zelf regelen

Door middel van zelfstudie kunnen bedrijven een aantal maatregelen nemen. Dit is tijdrovend en risicovol en uiteindelijk dus ook kostbaar. De inzet van personeel en het inwinnen van advies via internet geeft geen garantie dat de zaken in orde zijn.

Privacy Advocaat

Een advocaat kan alles voor je regelen en inrichten. De investering is vaak hoog (tussen de 3000 en de 5000 euro) en het hebben van de juiste juridische documentatie is niet genoeg. De grootste foutmarge ligt bij de medewerkers van het bedrijf zelf. Daar biedt de advocatuur geen oplossing voor, dit maakt deze oplossing vaak onnodig duur.

Wij van Privacy Zeker adviseren uiteraard Privacy Zeker. Wij horen daarom ook graag waarom jij voor ons zou kiezen.