Amsterdam 20-9-2017: ZZP Nederland en Privacy Zeker zijn een samenwerking aangegaan om er voor te zorgen dat zelfstandigen zonder personeel op een eenvoudige en betaalbare wijze kunnen voldoen aan de privacywetgeving.

 

Binnenkort is de nieuwe privacywetgeving van kracht. Deze wet zorgt voor de bescherming van persoonsgegevens en stelt zware eisen aan de wijze waarop organisaties omgaan met deze gegevens. De wetgeving is van toepassing op iedere organisatie die op welke wijze dan ook te maken heeft met persoonsgegevens, dus ook vrijwel alle zzp’ers. Op het niet naleven van de wet staan torenhoge boetes.

Door de samenwerking met ZZP Nederland ontvangen leden van de brancheorganisatie korting op de toch al zeer betaalbare dienstverlening.

Met Privacy Zeker ontvangen zzp’ers alle benodigde tools, procedures en documenten zoals een privacytraining, bewerkersovereenkomst(en) en hulp bij datalekken. Na het doorlopen van de benodigde stappen ontvangen zzp’ers het Privacy Zeker certificaat.

Privacy Zeker faciliteert haar dienstverlening via haar online platform zodat haar klanten altijd over de geboden tools kunnen beschikken en krijgen automatisch de laatste updates inzake de privacywetgeving.

“Advocaten zijn onnodig duur en zelf alles regelen is tijdrovend en risicovol.” Aldus Tom Maarsman, managing director van Privacy Zeker.

Ook Privacy Zeker worden?