Met het oog op de naderende verandering van de privacywetgeving moeten bedrijven aan tal van voorwaarden voldoen. Voor zorginstellingen zijn er gezien de medische aard van de persoonsgegevens extra regels. Salvedo Health Clinic heeft om deze reden Privacy Zeker ingeschakeld zodat zij zich daarover geen zorgen hoeven te maken en zich kunnen richten op de eigen cliënten en dienstverlening.

 

Bob Bonnemayers
www.salvedo.nl

Salvedo Health Clinic maakt met een team van 12 medewerkers mensen in Amstelveen en omgeving gezonder, vitaler en actiever door een unieke samenwerking tussen paramedische zorg, sport en beweging. “Met name voor onze cliënten is het belangrijk om aan te kunnen geven dat wij op een correcte manier omgaan met hun persoonsgegevens.”  Aldus directeur Bob Bonnemayers van Salvedo Health Clinic.

Privacy zeker zorgt met haar online platform er op een simpele en betaalbare manier voor dat ondernemers voldoen aan de privacywetgeving door alle procedures, documentatie en advies te verzorgen die nodig zijn.