Hulp nodig? 

Ook voor persoonlijke hulp kun je terecht bij Privacy Zeker. 

Persoonlijke begeleiding van privacy-experts

Als klant van Privacy Zeker krijg je tools, documenten en begeleiding om aan de AVG te kunnen voldoen. Onze helpdesk met privacy-experts staat voor je klaar. Persoonlijk, toegankelijk en gewoon inclusief in je abonnementsprijs. Je kunt telefonisch of via e-mail contact opnemen met één van de privacy-experts.

Wil jij liever face-to-face hulp? Dat kan! Kom bij ons langs voor een persoonlijke ‘hulp bij privacy’ sessie. 

Kom langs op 9 juli

Ben je er nog niet aan toegekomen om de aanbevelingen in je actielijst op te volgen? Heb je vragen over het invullen van je verwerkingsregister of datalekregister? Wij geven je tips hoe je de aanbevelingen in je actielijst kunt opvolgen, zodat je het Privacy Zeker certificaat kunt behalen.

Kom op dinsdag 9 juli 2019, van 15:00 tot 17:00 uur langs voor een persoonlijke ‘hulp bij privacy’ sessie bij ons op kantoor in Amsterdam. Wij helpen je graag.

Privacy Zeker certificaat

Nadat je alle aanbevelingen hebt opgevolgd ontvang je van ons het Privacy Zeker certificaat. Zet dit op je website of hang het aan de muur. Met dit certificaat kun je namelijk aan je klanten, medewerkers , leveranciers en bezoekers aantonen dat je privacy serieus neemt en op een goede manier met persoonsgegevens omgaat. 

Aanmelden

Meld je hieronder aan voor de persoonlijke ‘hulp bij privacy’ sessie. Let op: er is plek voor maximaal 10 mensen per sessie.

Na aanmelding ontvang je een bevestiging per e-mail, met daarin onze adresgegevens.

Persoonlijke 'hulp bij privacy' sessie

Datum:

Vragen? 

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met één van onze privacy-experts.