Privacy Zeker helpt samen met haar partners ruim 120.000 MKB ondernemers op een slimme manier te voldoen aan de privacywetgeving.

 

 

 

Welkom op de Privacy Zeker pagina voor aangesloten zzp’ers bij ZZP Nederland.

Binnenkort is de nieuwe privacywetgeving van kracht. Privacy Zeker en ZZP Nederland werken samen zodat je op een eenvoudige en betaalbare manier kan voldoen aan deze wetgeving.

Het abonnement is voor minimaal 2 jaar

Gebruik bij aanmelding de code ZZPNL122017 en je ontvangt direct 20 euro korting.

 1. Wanneer je klant bent geworden krijg je direct toegang tot de intake. De antwoorden gebruiken we om inzicht te krijgen in je organisatie zodat we weten welke aanvullende vragen we nog tijdens de belafspraak moeten stellen.

 2. Na het insturen van de intake kun je een belafspraak plannen met een van onze juristen. Tijdens die afspraak bespreken we de intake en stellen mogelijk nog aanvullende vragen.

 3. Na de belafspraak ontvang je van ons de aanbevelingen, je weet direct waarmee je nog aan de slag moet. Bij de aanbevelingen staan praktische tips hoe je de aanbevelingen kunt opvolgen.

 4. Ook richten wij je online dashboard in met alle documenten en tools die je nodig hebt om te voldoen aan de privacywetgeving.

 5. Heb je alle aanbevelingen opgevolgd dan ontvang je het Privacy Zeker certificaat!

 6. Na het behalen van het certificaat krijg je toegang tot de online trainingsmodule voor alle medewerkers van je bedrijf.

 7. Zijn er veranderingen in de privacywetgeving of bijvoorbeeld een aanbeveling van de toezichthouder die voor jou van belang is? Je ontvangt van ons een update op je beleid en advies over mogelijk te nemen stappen. Zo kun je blijvend voldoen aan de privacywetgeving.

 8. Heb je een vraag over de privacywetgeving of stelt jouw klant je hierover vragen, je kunt altijd contact opnemen met de gratis helpdesk! 

Waarom?

De wetgeving is van toepassing op iedereen die werkt met persoonsgegevens. Hierbij maakt het niet uit of dit on- of offline is. Als zzp’er kom je dagelijks in aanraking met persoonsgegevens. Ook komt het vaak voor dat je persoonsgegevens van je opdrachtgevers gebruikt. Denk hierbij aan marketingacties, personeelsbestanden of andere databases.

Boetes

Iedere organisatie (dus ook als zzp’er) moet voldoen aan de nieuwe privacywetgeving. Op het niet naleven van deze wetgeving staan hoge boetes. Met het privacy certificaat kun je als zzp’er aantonen dat jij maatregelen hebt genomen en de privacy van je klanten serieus neemt.

Naast het voldoen aan de wetgeving bieden wij:

 • Alle benodigde documentatie en procedures

 • Bewerkersovereenkomsten

 • Gratis Helpdesk

 • Privacytraining

 • Hulp bij datalekken

 • Updates

 

ABONNEES VAN ZZP-NEDERLAND ONTVANGEN DIRECT 20 EURO KORTING

Gebruik bij aanmelding de code ZZPNL122017 

Via deze pagina word je begeleid naar het privacywetgeving certificaat voor je organisatie. Omdat je aangesloten bent bij ZZP Nederland kun je voor € 155 excl. BTW per jaar i.p.v. € 175 per jaar Privacy Zeker worden!